banner

DAK WERK

Dakrenovatie door KMD Allround

Het dak krijgt het vaak zwaar te verduren. Dag in, dag uit krijgt het te maken met gure weersomstandigheden zoals harde wind en neerslag, wat groene aanslag en schimmelvorming, wat beschadigingen tot gevolg kan hebben. Om nog maar te zwijgen over de schade die vogels en insecten aan kunnen richten. Zorg daarom goed voor het dak en schakel tijdig een professional zoals KMD Allround in voor dakrenovatie in Apeldoorn e.o.

Nieuwe dakbedekking plaatsen

Een van de manieren om het dak te vernieuwen is door de dakbedekking te vervangen. Op deze manier is het makkelijk om kapotte plekken te herstellen en de uitstraling van het dak weer als nieuw te maken. Denk hierbij aan dakpannen, bitumineuze dakbedekking of dakleer plaatsen. Dit zijn stuk voor stuk klussen die het beste zijn uit te voeren door een professional. Er komt namelijk aardig wat expertise bij kijken en het is ook geen makkelijk werk. Het dak laten renoveren is een van de vele klussen die bij KMD Allround absoluut in goede handen is. Van de dakgoot herstellen tot volledig nieuwe dakbedekking plaatsen: wij doen het zonder problemen. Daarbij maken wij graag lange dagen voor snel resultaat. Zo is de klant snel van ons af en hoeven er geen buitensporig hoge kosten gemaakt te worden.

Dak laten herstellen met dakreparatie

Het gehele dak vervangen is niet altijd nodig. Vaak is het nog mogelijk om dak te repareren. Denk bijvoorbeeld aan werkzaamheden zoals het dakleer plakken of kapotte dakpannen inwisselen voor nieuwe, hele exemplaren. Een nieuwe dakgoot laten plaatsen omdat de oude is versleten is tevens een optie. Of en hoe dakreparatie of dakrenovatie mogelijk is, valt altijd te bespreken. Wij kijken graag samen met onze klanten naar een oplossing op maat, waarbij wij rekening houden met de wensen en het budget. Meer weten, een offerte aanvragen of meteen een afspraak inplannen? Laat een bericht achter of bel direct . KMD Allround staat vanuit Beekbergen klaar in de gehele regio Apeldoorn.

Contactgegevens

    • KMD alround
    • Arnhemseweg 537
    • 7361CJ Beekbergen
    • 06 818 753 04

Over ons

KMD Allround is een klusbedrijf dat graag lange dagen maakt! Zo is de klus snel geklaard en staat er toch een echt staaltje vakwerk. Daarbij zijn wij altijd bereikbaar en bereid om te werken, ook in het weekend.

Snel contact

info@kmdallround.nl 06 818 753 04 Snel informatie stuur een E-mail