banner

HOUTEN MEUBELS

Voor uw op maat gemaakte meubels

Houten meubels op maat laten maken

Wanneer het reguliere winkelaanbod niet volstaat, bijvoorbeeld omdat de meubels niet mooi passen bij de rest van het interieur of gewoon net niet helemaal naar wens zijn, is de oplossing om houten meubels op maat te laten maken. Voor dergelijke meubels op maat in Apeldoorn en omgeving is KMD Allround het aangewezen adres. Wij zijn sterk in maatwerk, kwaliteit én snelheid!

Waarom meubels op maat laten maken?

Een woning is iets heel persoonlijks. De inrichting, en dus het meubilair, moet echt als een thuis aanvoelen. Daarom is het belangrijk dat alles aan de wensen van de bewoners voldoet. Het aanbod op de woonboulevard kan echter niet iedereen bekoren. Logisch, want er zijn tenslotte zo veel mensen met zo veel wensen! In zo’n geval is het een optie om eindeloos woonwinkels, tweedehands zaken en het internet af te struinen, maar nog veel beter is het om op maat meubels te laten maken. Dat staat immers garant voor een product dat écht voldoet aan de verwachtingen.

Maatwerk kan duur zijn. Hier bij KMD Allround proberen wij altijd rekening te houden met wat de klant wil. Dat houdt in materiaal, afmetingen en uitstraling, maar zeker ook budget. Van tevoren bespreken wij precies wat er moet gebeuren en hoeveel dit zal gaan kosten, zodat alle partijen weten waar zij aan toe zijn. Wel zo prettig.

Specialist in steigerhouten meubels

KMD Allround houdt zich al sinds jaar en dag bezig met het maken van meubels op maat. Daarbij hebben wij ons in het bijzonder gespecialiseerd in steigerhout. Deze houtsoort is relatief voordelig en kent vele mogelijkheden. De uitstraling ontleent zich perfect voor allerlei interieurstijlen en meubelsoorten. Denk aan een steigerhouten tafel, steigerhouten bed of steigerhouten tuinmeubels. Liever houten meubels laten maken van een ander soort hout, zoals vuren of hardhout? Geen enkel probleem: dat doen wij net zo graag. Ongeacht meubelstuk, materiaalkeuze of bijzondere wensen: wij zetten ons volledig in voor de klant. Geniet binnen de kortste keren van hoogwaardige meubels op maat en neem vandaag nog contact op met KMD Allround uit Beekbergen, regio Apeldoorn.

Contactgegevens

    • KMD alround
    • Arnhemseweg 537
    • 7361CJ Beekbergen
    • 06 818 753 04

Over ons

KMD Allround is een klusbedrijf dat graag lange dagen maakt! Zo is de klus snel geklaard en staat er toch een echt staaltje vakwerk. Daarbij zijn wij altijd bereikbaar en bereid om te werken, ook in het weekend.

Snel contact

info@kmdallround.nl 06 818 753 04 Snel informatie stuur een E-mail