banner

Wij laten uw wens in vervulling gaan

 

Een verbouwing geheel naar wens laten realiseren

In een woning moeten de bewoners altijd met een fijn gevoel thuis kunnen komen. Voldoet de woning niet meer aan alle wensen, dan is een renovatie aan de orde. Bijvoorbeeld om meer ruimte te creëren, de indeling te wijzigen of simpelweg de uitstraling te vernieuwen. Hoe het ook zij: voor elke verbouwing in Apeldoorn en omstreken is KMD Allround dé aangewezen partij!

De mogelijkheden van een verbouwing

Een verbouwing kan vele vormen aannemen. Een aanbouw laten plaatsen, de woonkamer uitbouwen, de keuken laten verbouwen of badkamer laten renoveren… Allemaal voorbeelden van verbouwingen die vaak voorkomen. Uiteraard is het hele huis laten renoveren eveneens een optie, bijvoorbeeld na een verhuizing. Gaat het niet om een verbouwing maar om een nieuwbouwproject? Ook dan nemen onze professionals alles moeiteloos op zich. Wat de mogelijkheden precies zijn, is net afhankelijk van de situatie. Het is in ieder geval wel verstandig om met een vakman in zee te gaan. Een badkamer laten verbouwen of keuken laten renoveren is niet zomaar even een klus! Maar geen zorgen: wij van KMD Allround gaan geen uitdaging uit de weg en zorgen te allen tijde voor een resultaat op maat.

Een huis laten verbouwen: hoe gaat dat in z’n werk?

Bij KMD Allround hebben kwaliteit en snelheid prioriteit. Een uitspraak die menig klusbedrijf doet, maar die wij ook echt waarmaken. Wij deinzen namelijk niet terug voor veel uren in één dag en een lange werkweek. Sterker nog: dat doen wij graag! Zo realiseren wij snel resultaat, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het vakwerk. Daarnaast houden wij te allen rijde rekening met de wensen van onze klant. Deze inventariseren wij van tevoren grondig en wij kunnen deskundig adviseren over de mogelijkheden. Hierdoor weten alle betrokken partijen zeker dat de verbouwing van het huis naar wens zal verlopen. Zeker aangezien wij de gemaakte afspraken vastleggen in een vrijblijvende offerte. Een huis verbouwen? Profiteer van de service van KMD Allround en kom met een goed gevoel thuis. Voor meer informatie, een offerte of het maken van een afspraak verwijzen wij naar het online formulier. Even bellen kan ook: tel.  06 818 753 04 Wij komen, in de gehele regio Apeldoorn, zo snel mogelijk de woning verbouwen.

Contactgegevens

    • KMD alround
    • Arnhemseweg 537
    • 7361CJ Beekbergen
    • 06 818 753 04

Over ons

KMD Allround is een klusbedrijf dat graag lange dagen maakt! Zo is de klus snel geklaard en staat er toch een echt staaltje vakwerk. Daarbij zijn wij altijd bereikbaar en bereid om te werken, ook in het weekend.

Snel contact

info@kmdallround.nl 06 818 753 04 Snel informatie stuur een E-mail